Tinas side

Jeg er den yngste af frisørmester Kaj Vesselbo’s 4 børn – alle født i København og min søn Alexander er familiens førstfødte ægte jyde, dvs. det er altså ikke helt korrekt, da vores farfar stammer fra Horne – så vi har sørme rødderne i det vestjyske. Og så har jeg siden 29 oktober  2011 været gift med Bendt. Vi bor sammen alle 3 her på farmen. ja dvs. Alexader er jo fløjet delvis fra reden af, da han jo bor i Aarhus efter endt uddannelse ved Aalborg Universitet.

Jeg er vel et utraditionelt menneske af opvækst, jeg har tilbragt en del år i min barndom bosat i cirkus, hvor jeg ligeledes har fået skoleundervisning både hjemme og i forskellige skoler i de lande, cirkus var tilknyttet. Jeg talte derfor flere sprog allerede, da jeg var 7 år – og kom først til at gå “rigtigt” i skole efter 3. skoleår – det gav en del bryderier, da jeg var langt forud i indlæringen i mange fag, da jeg skulle integreres i skoleklassen for alvor. Lidenskaben for de smukke guldfarvede palominoer, stammer jo helt tilbage fra tiden i bla. Billy Smart Circus.

Jeg er sproglig handelsstudent, uddannet kontorassistent med økonomisk speciale, har også lidt erfaring som sekretær herunder økonomi, ejerndomshandel og jura, og jeg er ligeledes uddannet som SOSU-assistent – så jeg keder mig bestemt aldrig hverken i mit arbejdsliv eller i min fritid. 

Jeg er forøvrigt også statsautoriseret hesteinseminør, det blev jeg i 2017 og 2018, hvor jeg afsluttede med eksamen. Jeg elsker at lære nyt!

Vores fritid bruger vi meget sammen og sammen med vores dyr eller folk omkring os, som vi nyder livet rigtigt meget sammen med.

Familien består ligeledes af kæledyret “Harley”, der er en rød kæmpemis. Harley ved man aldrig rigtigt hvor man har. Bedst som han sidder på gulvet og ser charmerende op på en, så kommer han flyvende igennem luften og lander i ens arme med et brag – og nogen gange udløser det altså et hyl, hvis han har skarpe tæer. Men alt i alt en omgængelig og sød kat. Desuden bor Bette mis her jo også. Hun var landet i fyrrummet en sen aften i august 2020, og græd sine modige tårer over at være alene (tror jeg). Det stod ikke i kortene, at hun skulle ende sine dage som udemis, dertil græd hun alt for meget og alt for højt. Så efter få timer i fyrrummet holdt hun indtog her i huset, hvor hun dygtigt dels er blevet 3-4 gange større og dels forsøger at drive os alle sammen til vandvid med alle hendes uartige og lidt søde påhit. Nu ville skæbnen, at der også kom hundehvalp i huset i september måned 2020, så de 2 unge har faktisk meget stor glæde af hinanden og hinandens selskab, selv om man ikke skulle tro det. Men hold op et gedemarked de kan lave, når de leger! Så er her ingen ro!

Siden 1978 har jeg været aktiv i det politiske liv med mange varierede tillidsposter, dog helt tilbagetrukket i de sidste år. Jeg har siden 1978, hvor jeg blev valgt til min allerførste formandspost, beskæftiget mig med organisations ledelse, politik og pressehåndtering , har dog holdt en mindre pause her i 2006 – 2008, men har dog nu besluttet, at jeg atter bliver aktiv i politik, og igen benytter mig af de mange års erfaring, jeg har med mig i bagagen til at få medindflydelse og give et positivt indspark på den fremtidige politik.  – og derfor vil jeg også gerne være med til at sætte mit præg på på dagligdagens dagsorden, når jeg har muligheden for det. 

Specielt hele den sektor omfattende sundhedssystemet o.m.a. ligger mig meget på sinde. Men også mange andre områder har min interesse politisk. Jeg har i alt fald grundlæggende en holdning til tingene, og jeg både evner og magter at tage målrettet stilling både privat og offentligt til diverse. Det betaler sig ikke, at give op og lade stå til!