Tinas side

Jeg er den yngste af frisørmester Kaj Vesselbo’s 4 børn – alle født i København og min søn Alexander er familiens førstfødte ægte jyde, dvs. det er altså ikke helt korrekt, da vores farfar stammer fra Horne – så vi har sørme rødderne i det vestjyske. Og så har jeg siden 29 oktober  2011 været gift med Bendt. Vi bor sammen alle 3 her på farmen. ja dvs. Alexader er jo fløjet delvis fra reden af, da han jo bor i Aalborg i sin egen lille lejlighed, og studerer ved Aalborg Universitet.

Jeg er vel et utraditionelt menneske af opvækst, jeg har tilbragt en del år i min barndom bosat i cirkus, hvor jeg ligeledes har fået skoleundervisning både hjemme og i forskellige skoler i de lande, cirkus var tilknyttet. Jeg talte derfor flere sprog allerede, da jeg var 7 år – og kom først til at gå “rigtigt” i skole efter 3. skoleår – det gav en del bryderier, da jeg var langt forud i indlæringen i mange fag, da jeg skulle integreres i skoleklassen for alvor. Lidenskaben for de smukke guldfarvede palominoer, stammer jo helt tilbage fra tiden i bla. Billy Smart Circus.

Jeg er sproglig handelsstudent, uddannet kontorassistent med økonomisk speciale, har også lidt erfaring som sekretær herunder økonomi, ejerndomshandel og jura, og jeg er ligeledes uddannet som SOSU-assistent – så jeg keder mig bestemt aldrig hverken i mit arbejdsliv eller i min fritid. 

Vores fritid bruger vi meget sammen og sammen med vores dyr eller folk omkring os, som vi nyder livet rigtigt meget sammen med.

Familien består ligeledes af kæledyret “Harley”, der er en rød kæmpemis. Harley ved man aldrig rigtigt hvor man har. Bedst som han sidder på gulvet og ser charmerende op på en, så kommer han flyvende igennem luften og lander i ens arme med et brag – og nogen gange udløser det altså et hyl, hvis han har skarpe tæer. Men alt i alt en omgængelig og sød kat. Desuden bor Pjevs her jo også. Hun er ved at være en pæn aldersstegen husmis, og mener selv, at det medfører visse privillegier, ellers kan hun blive ret sur i modsat fald.

Siden 1978 har jeg været aktiv i det politiske liv med mange varierede tillidsposter, dog helt tilbagetrukket i de sidste år. Jeg har siden 1978, hvor jeg blev valgt til min allerførste formandspost, beskæftiget mig med organisations ledelse, politik og pressehåndtering , har dog holdt en mindre pause her i 2006 – 2008, men har dog nu besluttet, at jeg atter bliver aktiv i politik, og igen benytte mig af de mange års erfaring, jeg har med mig i bagagen til at få medindflydelse og give et positivt indspark på den fremtidige politik.  – og derfor vil jeg også gerne være med til at sætte mit præg på på dagligdagens dagsorden, når jeg har muligheden for det. 

Specielt hele den sektor omfattende sundhedssystemet samt dyrevelfærd ligger mig meget på sinde. Men også mange andre områder har min interesse politisk. Jeg har i alt fald grundlæggende en holdning til tingene, og både evner og magter at tage en målrettet stilling både privat og offentligt til diverse. Det betaler sig ikke, at give op og lade stå til!