Alexanders side

Familiens førstfødte ægte jyde, idet han er født i Århus og har boet i Jylland hele sit liv.

Alexander kommer fra en meget sprogligt begavet familie, der har rejst meget i udlandet, og som interesserer sig meget både for sprog og fremmede kulturer nutidige som fortidige. Han blev færdig som international student og har ligeledes afsluttet kandidatuddannelse i Statskundskab i 2019 ved Aalborg universitetet. Herefter har han arbejdet indenfor datasikkerhed siden september 2019.

Og underligt nok, så er han begyndt at interessere sig så meget for politik, at det tillige er ved at være en daglig dags ting.

Alexander er derfor også skåret temmelig godt for tungebåndet og mangler sjældent svar, hvis adspurgt.

Alexanders lidenskab lige nu er computere og mekanik af andre arter. Alexander er lynhurtig på tasterne og kan få afviklet en ordenlig omgang skriftligt meget hurtigt, så det er da en force for fremtiden udi en verden som udvilkes lynhurtigt m.h.t. teknologi.

Alexander har også i 2014 fået en helt ny lidenskab. En meget nuttet hundehvalp, som han flittigt passer og som familien glæder sig til at få på besøg af og til, når han vender hjem på et af sine alt for sjældne besøg. I skrivende stund er hvalpen blevet til en dejlig voksen golden retriever dame, der altid er hyggelig at have på besøg en dag eller to.